СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВІЙСЬКОВОГО ПРОФЕСІОНАЛА - Квіткін, П. В.; Дятлова, І. В.; Ребрій, І. М. ("Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого". Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2016)
У статті розкриваються поняття особистості військового професіонала, необхідність формування особистості військового професіонала, сутність соціальної відповідальності військового професіонала. Доводиться, що соціальна відповідальність є важливою соціальною якістю особистості сучасного військового професіонала, яка виявляється у ставленні до виконання громадянського і військового обов’язку.