ІНФОРМАЦІЙНО-КУЛЬТУРНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ В УМОВАХ «ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ» - Мануйлов, Є. М.; Прудникова, О. В. ("Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого". Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2016)
Досліджено сутнісні характеристики інформаційно-культурної безпеки України. Визначено основні загрози інформаційно-культурній безпеці нашої держави. Показана корелятивність розвитку інформаційної культури та становлення інформаційної безпеки України в умовах «гібридної війни». Узагальнено основні підходи до розуміння інформаційної зброї та особливостей її застосування проти нашої держави у сучасних умовах.